Dave's Oerburger

Dave’s Oerburger

Dave’s Oerburger is in 2014 opgericht door Dave Schiphorst en gevestigd in Klarenbeek, midden op de veluwe. Deze landelijke omgeving gaf Dave inspiratie om zijn burger – die hij al jaren regelmatig voor vrienden en familie bereidde – verder te perfectioneren. Zijn verse en pure ingrediënten haalt hij van het land in de buurt. Het draait voor Dave om de burger, zonder poespas. De burger kreeg de toepasselijke naam Oerburger en werd in augustus 2014 door Heinz en topchef Ron Blaauw bekroond tot de beste burger van Nederland: “Een burger zoals een burger hoort te zijn.” Eigenwijs lekker.

De beste burger van Nederland

Na het behalen van deze titel ontwikkelde Dave’s Oerburger zich tot een merk dat regelmatig te vinden is op (bedrijfs)feesten, festivals en evenementen. Zijn passie voor koken en pure ingrediënten deelt Dave in workshops, die vooral geschikt zijn voor team- en bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Beleving staat voor Dave’s Oerburger altijd centraal. Daarom nemen we ook de volledige organisatie van (bedrijfs)feesten en evenementen voor onze rekening.

Lekker eigenwijs

Dave’s Oerburger is eigenwijs. En dat is te merken. We gaan tot het uiterste om de ultieme smaak- en sfeerbeleving te creëren. Live muziek brengt niet alleen veel gezelligheid en een goede sfeer met zich mee, het draagt ook bij aan de smaakbeleving. Zelfs onze Oerburger smaakt nóg beter onder het genot van live muziek, verzorgd door onze muzikanten. Deze combinatie van sfeer en smaak vertaalden we in het ‘Meat & Music’ concept. De naam zegt het al: eigenwijs lekkere hamburgers en steengoede live muziek.

Het leuke is dat Meat & Music zowel geschikt is voor kleine (bedrijfs)feesten als grote festivals en evenementen. We zijn flexibel en dat geldt ook voor onze muzikanten. Ze treden op in verschillende formaties: als complete band of als duo van bijvoorbeeld een gitarist en en pianist die beide beschikken over een waanzinnig stemgeluid. Klinkt goed toch?

Diensten Dave's Oerburger

Contact
  • Ik geloof heilig in de kracht van sfeer en smaak. We bieden onze klanten dan ook meer dan alleen een goede burger, we bieden een totaalbeleving.

    - Dave Schiphorst, oprichter Dave's Oerburger