Dave's Oerburger

Workshops & teambuilding

Bak de beste burger!

Een workshop in de Oerkeuken is een beleving, we zeggen onderling weleens dat we met zendingswerk bezig zijn. We zijn op een missie. We willen ervoor zorgen dat de deelnemers na onze workshop bewuster met eten omgaan, weer echt gaan proeven én nadenken over hoe je gezonde producten optimaal kan toepassen. Daarnaast geven we uitleg over het vlees dat we gebruiken en de groenten die dagelijks worden gebruikt in vrijwel elke keuken in Nederland.

Zelf creëren

Tijdens de workshop ga je in teams aan de slag om je eigen signatuurburger te creëren. Dit proces gaat vooral over smaak. Met de informatie die we verstrekt hebben zal het ook zeker gaan over gezondheid en het toepassen van pure producten. Wij kijken uiteraard over jullie schouders mee en beantwoorden vragen. Toch wordt jullie signatuurburger het resultaat van jullie eigen creativiteit, teamspirit en gevoel voor smaak.

Teambuilding

Door in teamverband te werken kom je met elkaar tot beslissingen, net zoals op de werkvloer. Het grote verschil is dat het nu gaat over een veel luchtiger en smakelijker onderwerp: een hamburger. Het wedstrijdelement in de workshop zorgt voor onderlinge strijd, een nauwe samenwerking en het benutten van talenten. Het doel is tenslotte het maken van de beste hamburger van de dag. Behalve de eer, valt er ook een mooie prijs te behalen. Samen dit doel nastreven zorgt voor een teamprestatie die z’n vruchten afwerpt op de werkvloer.

Naast een aantal basisingrediënten stellen we een scala aan aanvullende opties beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan de aanwezigheid van live muziek of een fotograaf. Jij bepaalt! Ook met aanvullende wensen kun je bij ons terecht. Wij gaan er met hartenlust mee aan de slag om jouw verwachtingen te overtreffen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij nemen graag contact met je op.

Contact
  • We hebben een geslaagde dag gehad! Ik heb alleen maar positieve reacties ontvangen. Iedereen was in eerste instantie wat afwachtend, maar Dave heeft het geheel met de juiste ingrediënten mooi ‘afgebakken’.

    - Richard, UMC Utrecht Zorgadministratie en Informatie